Iz prve ruke doznajte kako je to studirati na najmlađem hrvatskom sveučilištu

Ako ste razmišljali i na popisu studija imate neki sa Sveučilišta Sjever, događanje koje će se ondje održati u petak, moglo bi vam biti zanimljivo, ali i korisno. Naime, Ured za potporu studentima, razvoj karijera i cjeloživotno učenje Sveučilišta organizira Dane otvorenih vrata koji će se održati 5. svibnja u terminu od 11-16 sati u Sveučilišnom centru Varaždin.

Foto: www.unin.hr

Dan otvorenih vrata, kažu, namijenjen je, prije svega, maturantima koji se približavaju donošenju važne životne odluke, odnosno izbora fakulteta na kojem će nastaviti sa svojim školovanjem. Pridružiti se mogu svi zainteresirani roditelji, nastavnici i drugi.

Sveučilište Sjever ove godine dobiva četiri nova diplomska studija

U sklopu događanja posjetitelji će saznati sve o studijskim programima na Sveučilištu Sjever, razgledati prostore i opremu, sudjelovati na radionicama, razgovarati s profesorima i studentima i iz prve ruke doznati kakav je studentski život na Sveučilištu Sjever. 

Radionice koje će se održati su:

• Kabineti za zdravstvenu njegu i Kabinet za anatomiju i fiziologiju

• Prikaz autostereoskopske 3D tehnologije

• Audio video laboratorij – Video radionica od 11:00 do 14:00 i Audio radionica od 14:00 do 16:00
• Predstavljanje audio opreme na radnim mjestima te glavnog audiomješala i monitorskog sustava

• Predstavljanje akustičkog tretmana prostorije (uraci bivših studenata)

• Demonstracijska vježba iz elektromotornih pogona – bit će pripremljena demonstracija rada PLC-a s vizualizacijom procesa i proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora 

Posjetiteljima će biti predstavljena iskustva uspješnih bivših studenata Sveučilišta Sjever u sklopu Alumni predavanja ‘Upiši studij i ostvari svoj san’, koje počinje u 12 sati.

Odgovori