Fotogalerija: Neodoljiva Angelina Jolie u tinejdžerskim godinama

Prije nego se počela baviti glumom, Angelina Jolie, koja je više puta proglašavana najseksipilnijom ženom svijeta, bavila se modelingom. U galeriji pogledajte kako je sada 39-godišnjakinja, izgledala u svojim tinejdžerskim godinama.

Angelina Jolie je 39-godišnja glumica, koja je krenula stopama svoja oba roditelja. Poput svoje majke Marcheline Bertrand, prvo se bavila modelingom, a onda zatim prešla u filmske vode. Otac joj je također glumac Jon Voight, koji je nagrađen i Oscarom za film ‘Povratak veterana’.

Scarlett Johannson ponovno najseksipilnija žena na svijetu

Godinama su ugledni modni, kao i časopisi za muškarce proglašavali Angelinu Jolie, najseksipilnijom ženom svijeta, a već je u tinejdžerskim danima plijenila pozornost svojim punim usnama i neodoljivim pogledom.

Prvu ulogu zabilježila je sa sedam godina u filmu ‘Lookin to Get Out’, a sa 16 godina počinje živjeti sama gradeći svoj put na sceni ulogama u glazbenim spotovima Rolling Stonesa, Lennya Kravitza, The Lemonheadsa i drugih.

Potom je glumila u nekoliko studentskih filmova svoga starijeg brata Jamesa Haevena, a prvu glavnu ulogu i pohvalu kritike dobiva s filmom ‘Hackers’ iz 1995.

Kako je izgledala u tim tinejdžerskim i adolescentskim godinama, pogledajte u galeriji.

Odgovori