U susret hladnim danima: Moderni šalovi za svaku priliku

Hladniji dani su nas probudili iz zanosa izazvanog dugom serijom toplih i suhih dana. Međutim kako na vremenske prilike ne možemo utjecati, možemo barem na odjeću i dodatke kojom ćemo se boriti protiv hladnoće. Naravno kada ih već moramo nositi radi potrebe, a onda neka i lijepo izgledaju. U tekstu donosimo nekoliko modernih vrsta i oblika šalova, koji će vam poslužiti za svaku priliku.

Već smo se bili i previše opustili kada su u pitanju odjevne kombinacije u ovom dobu godine, no priroda nas je brzo vratila u realnost. Nekoliko posljednjih dana, sugerira da posegnemo za dubljim cipelama, debljim jaknama, ali i kapama i šalovima. Kada već moramo radi svrhe hladnoće nositi tu deblju odjeću pa neka onda bude i estetski dopadljiva. Evo nekoliko modernih vrsta i oblika šalova, koje ćete moći nositi u raznim prilikama.

Predimenzionirani šalovi

Osim što vas predimenzionirani, znani i kao oversized šal uistinu dobro štiti od niskih temperatura, nekoliko godina je već obvezni dodatak na središnjim svjetskim modnim pistama te tako i omiljeni detalj u outfitima brojnih trendsetterica.

Dobrodošli su jednobojni i karirani, šareni ili oni s nešto tvrđom teksturom poput one od tvida.

Okrugli šalovi

Ovaj oblik šalova idealan je za neke dnevne i ležernije kombinacije, a ipak će služiti svrsi, dakle čuvati vas od hladnoće.

Šal s animanlnim printom

Dugo vremena je primjerice leopardski print bio demode, no u posljednjih nekoliko sezona pa i u ovoj itekako je dobrodošao na odjevnim kombinacijama.

Izvrsna okolnost je i to što ne ide samo dobro uz neformalne outfite, nego se može nositi i s klasičnim kaputima te potpeticama, dakle u poslovnim kombinacijama.

Odgovori