Uvijek u trendu: 6 tutoriala za hit-frizure ovog ljeta

Početkom školskih praznika službeno je započelo ljeto. Iako neki još uvijek imaju obaveza oko upisa srednje škole i fakulteta, sve veće poput učenja za ispite su uglavnom završene. Vrijeme je za ljetni provod i more, a mi vam donosimo 6 uputa za pravljenje frizura koje će ovoga ljeta biti apsolutni hit i koje možete napraviti sami. Ne trebate mnogo vremena za njih, neke će vam trajati i po nekoliko dana, a prevladavaju, pogađate – pletenice!

Wheretoget.it

1. ‘Boksačke’ pletenice. Već smo vam pisali o tome kako su sestre Kardashian popularizirale ovu sportsku frizuru te je ona ove godine postala nezaobilazna frizura svake trendseterice. Dobra vijest je da ju možete napraviti i same, a kako, naučit će vas poznata beauty vlogerica Carli Bybel.

2. Beachy weave. Kao što i sam naziv kaže, ova frizura idealna je za šetnju ljetnim plažama i već je godinama hit-frizura s kojom ne možete pogriješiti. Da biste postigli frizuru Viktorijinih anđela, nije vam potreban figaro za kovrčanje kose, već ju možete uviti i pomoću pegle za ravnanje.

3. Francuske pletenice oko glave. Za vrijeme nesnosih vrućina djevojkama duge kose ista stvara dodatni problem. Ova je frizura vizualno lijepa i praktična, a iako izgleda komplicirano, za njenu izradu potrebno je manje od 5 minuta. Pozitivna strana je i da je frizura, ukoliko su pletenice dovoljno čvrste, postojana i nekoliko dana.

4. ‘Riblji’ ili ‘sirenin rep’. Nešto drugačiji od klasične pletenice je riblji ili sirenin rep, još jedna odlična opcija za one s dugom kosom. Frizura je vrlo jednostavna za izradu, a savršena za ove vruće, ljetne dane.

5.’Polu-rep’. Ako pak imate dugu kosu, a niste baš fan sakupljanja kose u rep ili pundže, odlično rješenje je polu-rep. Ovu jednostavnu frizuru popularizirala je pjevačica Ariana Grande, gotova je u par minuta, a kako ju napraviti pogledajte u videu u nastavku.

6. Ispletene šiške. I djevojke kratke kose mogu mijenjati frizure, a najbolje rješenje za ovo ljeto su ispletene šiške. Ukoliko želite svoju frizuru dovesti na novu razinu, uvijek možete dodati duplu pletenicu ili pokoji svijetliji pramen u kosu.

Odgovori