Pretraga

Internet eksplodirao: Svi se rugaju kapetanu Srni

A- A+

I dok su se pojedini velikani hrvatskog nogometa na vrijeme oprostili od reprezentacije te tako učinili da ih pamtimo po najboljim izdanjima za izrabranu vrstu, takva sudba vjerojatno neće zadesiti Darija Srnu. U još jednom svom blijedom izdanju, desni bočni hrvatske selekcije imao je i proklizavanje u prazno kod prvog gola, koje je doživjelo salvu poruga na internetu. Izdvojili smo neke od najboljih komentara i doskočica.

Malo stariji će se sjetiti gospodskog oproštaja najvećeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimira Bobana, koji je ovaj napravio na vrhuncu, u 31. godini, dok se još nije utišala euforija oko bronce u Francuskoj. Darijo Srna nedavno je najavio oproštaj nakon Eura u Francuskoj, iako kapetan, mnogi će se nogometni stručnjaci složiti, nije na reprezentativnom nivou već neko vrijeme. U dvoboju protiv Norveške, Srna je ponovno bio među najgorima, a osobito su se istaknula dva ‘klizanja u prazno’.

Izdvojeni članak

Otrcane fraze u izjavama nogometaša

Berget, jedan od najmanje tehnički potkovanih igrača po svemu osrednje Norveške, u stilu najvećih majstora Srnu je dva puta ‘poslao po ćevape’, a loptu u gol. (iako je drugi tretiran kao autogol)

Društvene mreže su proključale od podrugljivih komentara, a svoj obol su dali ozbiljni te satirični mediji.

Tako je Sprdex, objavio ‘prijelomnu vijest’ s naslovom – ‘Srna proklizao do Švedske, u Rusiji ga očekuju oko ponoći’. Isti, satirični portal Srnina neslavna uklizavanja, popratio je s naslovom ‘Niko Kovač ima rješenje: ‘Protiv goropadne Malte Srni ćemo ugraditi ABS u kopačke’.

Neki od istaknutih komentara koji su se za pojavili na društvenim mrežama su i ‘Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije pozvao Srnu nakon što je vidio kako pliva’.

‘Mislio sam da je Srna kopnena životinja’, začudio se jedan forumaš, dok drugi dodaje kako je ‘Srna jučer uklizao u penziju. Dvaput!’.

Neki od istaknutijih komentara su:

‘Srna upisao školu za obuku vožnje sanjki i boba’

‘Alkar Darijo Srna u ništa’

‘Kapetane, vrijeme je…’, sudbonosno poručuje jedan od komentatora na društvenim mrežama.