Pretraga

Poznati parovi i datum prvog kola Sveučilišne futsal lige

A- A+

Prvo kolo Sveučilišne futsal lige u Zagrebu za studente počinje ovaj vikend te će se dio utakmica odigrati 9., a dio 10. siječnja. Naslov brani Građevinski fakultet, koji će na svoju četvrtu krunu u nizu, krenuti dvobojem protiv Medicinskog fakulteta. Treba istaknuti da na prvi pogled nema ‘velikih okršaja’, a kao najzanimljiviji duel bi se eventualno mogao istaknuti ogled Ekonomije i ZŠEM-a. Pogledajte i ostale parove prvog kola.

Detalj s prošlogodišnjeg futsal finala / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Najmasovnije sportsko najtecanje pri Sveučilištu u Zagrebu, futsal u konkurenciji muškaraca, počinje ovaj vikend, preciznije u subotu 9. siječnja derbi ogledom Ekonomskog fakulteta i ZŠEM-a u 14 sati. Ukupno 36 ekipa s 35 visokoobrazovne institucije, pokušat će doći do trofeja koji je tri zadnje godine osvajao Građevinski fakultet.

Izdvojeni članak

[Sveučilišna futsal liga] Građevina se trećom uzastopnom krunom upisala u povijest

Građevinci u pohodu na poker titula 

Građevinski fakultet će svoj novi pohod na krunu otvoriti utakmicom protiv Medicinskog fakulteta, a obzirom da se po rezultatima iz prethodnih godina njihova skupina čini najozbiljnijom, neće im biti nimalo lako doći do novog naslova.

Uz Medicinu, s Građevincima su u grupi Ekonomija, ZŠEM, FKIT, KBF, Hrvatski studiji, Šumarski fakultet i Algebra.

VERN je uspio osvojiti državno, prošle godine i Europsko sveučilišno prvenstvo, no ne i zagrebačku ligu. Tu su dvije zadnje godine pokleknuli u finalu nakon izvođenja kaznenih udaraca, a ove godine će novi pokušaj osvajanja titule u Zagrebu, početi utakmicom protiv Grafičkog fakulteta.

Ispod pogledajte i ostale parove prvog kola koje se dakle u Martinovci igra u subotu i nedjelju, 9. i 10. siječnja.

Izvor: zsfl.info/ Za povećanje – desni klik => pogledaj sliku

Izdvojeni članak

[FOTO] Ekonomija nakon drame penala postala sveučilišni futsal prvak u Zagrebu

Djevojke kreću s natjecanjem tjedan poslije

U konkurenciji djevojaka za titulu zagrebačkih sveučilišnih futsal prvakinja borit će se 12 ekipa, koje su podijeljene u dvije grupe.

Titulu brani ekipa Ekonomskog fakulteta, koja ju je osvojila baš poput muških kolega s Građevine nakon izvođenja šesteraca.

One će i otvoriti novu sezonu 16. siječnja u 8 ujutro, u ‘domaćoj’ dvorani na Ekonomskom fakultetu duelom protiv uvijek neugodnih loptačica s PMF-a. Ovo je svakako i derbi prvog kola.

Ostale parove pogledajte u tabličnim prikazima.

Izvor: zsfl.info