Pretraga

SC u Zagrebu organizira prvu međudomsku sportsku brusošijadu koja će trajati tri dana

A- A+

Poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu organizira prvu Međudomsku sportsku brucošijadu, na kojoj će sportske snage odmjeriti studenti i studentice iz različitih studentskih domova. Cilj brucošijade kvalitetnije je uklapanje u novih studenata u studentski život.

Foto: Facebook; Poslovnica za sport SC

Na prvoj Međudomskoj sportskoj brucošijadi, brucoši će svoje snage odmjeriti u malom nogometu, a brucošice u odbojci.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Zagrebu među više od 4.000 studenata sportaša, nagradilo one najbolje

Pravila su takva da ekipu čini osam brucoša iz istog doma, a može i šestero iz doma + dva stranca. Stranac je jedan stariji student/ica stanar istog doma ili jedan brucoš/ica koji nije u domu. Za sudjelovanje je potrebno prethodno poslati prijavnicu do 12. studenog 2017. na mail: [email protected].

Turnir će s održati na igralištu Studentskog doma Stjepan Radić, a početak turnira je 14. studeni. Završnica se igra 16. studenog. Prijavnicu za mali nogomet možete preuzeti ovdje, a za odbojku na ovoj poveznici.

Usput napomenimo i kako će se 18. studenog povodom Međunarodnog dana studenata održati i tradicionalna velika studentska biciklijada, o čemu više informacija možete doznati na Facebook profilu Poslovnice za sport SC-a.