Pretraga

Super akcija: Besplatan Squash za sve studente!

A- A+

Srednja.hr u suradnji sa SQUASHtower-om poklanja vam tijekom veljače BESPLATAN SQUASH!

Squash će vam sigurno pomoći prilikom polaganja ispita jer ga je i sveučilište Harvard svrstalo u top 3 sporta tog prestižnog sveučilišta, a magazin Forbes ga je proglasio najzdravijim sportom današnjice.

Izdvojeni članak

Državni juniorski prvak objasnit će vam što je to squash

Squash je odlična kardio-vaskularna tjelovježba kojom igrač može za sat vremena potrošiti do 800 kalorija, čime se svrstava među sportove s najvećom potrošnjom kalorija u jedinici vremena i izuzetno je dobar za izbacivanje stresa i negativne energije.

Igra Vam omogućava razgibavanje cijelog tijela, posebno nogu, stražnjice i trupa. Podiže vam aerobne i anaerobne kapacitete, koordinaciju i ravnotežu. Nema praznog hoda jer se loptica odbija o sva četiri zida. Nema stajanja jer je to igra taktike i nadmudrivanja protivnika.

Sport je zapravo prilično jednostavan i nauči se vrlo lagano i brzo. Squash igraju dva igrača na terenu točno određenih dimenzija, reketima i malom gumenom lopticom. Može se igrati 365 dana u godini, igraju ga sve dobne generacije, a možete ga igrati i sami protiv zida.

Reketi i loptice su vam osigurani, a sve što vam treba je da dođete u FirstFitness&SQUASHtower (www.firstfitness.hr), na zagrebačkoj Zavrtnici od 09:00 do 14:00 sati od ponedjeljka do petka.

Dodatne informacije o squashu, natjecanjima, studentskim prvenstvima, ligama i sl. možete saznati na FB stranici: First Fitness & Squash Tower.

Ako ste do sada već isprobali squash nećete moći koristiti pogodnosti ove super akcije.

Kad krenete prema Zavrtnici nemojte zaboraviti čistu sportsku odjeću i obuću, jer bez nje nećete moći besplatno isprobati čari ovog zanimljivog sporta.

Sve informacije o ovoj akciji možete dobiti na telefon 01/6196 666.