Pretraga

Video: Brazilsko nogometno čudo od djeteta (12) odbilo transfer u Barcelonu

A- A+

Cassiano Bouzon je čudesni 12-godišnji Brazilac, čiji je nogometni talent već prepoznat diljem svijeta. Neodoljivo driblinzima podsjeća na Lionela Messia, što nije promaklo skautima Barcelone, koji su ga pokušali dovesti u svoju poznatu školu nogometa La Masiu. Međutim dječak je odbio katalonskog velikana, te iz redova svoga matičnog kluba Bahie, prešao u Flamengo iz Rio de Janeira.

Foto: Cassianov Facebook profil

Cassiano Bouzon iznimno je talentirani 12-godišnji brazilski nogometaš, koji je već do sada svojim majstorijama pokupio simpatije diljem svijeta. Među njima i Barcelone koja ga je pokušala dovesti u svoju poznatu nogometnu školu La Masiu, no dječačić ih je odbio, te iz svog matičnog kluba Bahie otišao u Flamengo.

Izdvojeni članak

Deset najskupljih maloljetnih igrača u nogometnoj povijesti

Bouzon svojim driblinzima lijevom nogom, neodoljivo podsjeća na Lionela Messia, pa su ga već prozvali njegovim nasljednikom. Sam Messi je u La Masiu iz Argentine pristigao s 13 godina, no na iznimnog Brazilca, Barca će morati još počekati.

Cassiano je već bio u probnom kampu katolonskog velikana i oduševio trenere, međutim ono što je odgovorilo 12-godišnjaka da ostane tu je to, što Barcelona nije ponudila Bouzonovim roditeljima preseljenje, kao što je to uradila s Messiem 2000. godine, piše insidespanishfootball.com.

Dovođenje Neymara ovog ljeta za 49 milijuna eura te novi veliki transferi u planu, očito su poljuljali klupsku blagajnu u Barceloni. U videu pogledajte dio čarolije, koju sa svega 12 godina pokazuje Cassiano Bouzon.