Pretraga

Dolasci u sobu iza ponoći se ne toleriraju: Urnebesna pravila dočekala novu cimericu

A- A+

Svi znamo da u studenskom domu, točnije u suživotu sa svojim cimerima postoje neka nepisana pravila kojih trebamo pridržavati. No, kad vas dočeka lista strogih pravila prema kojima morate živjeti 24 sata dnevno rijetko tko ne bi ostao iznenađen. 

Foto: Facebook, screenshot

Izdvojeni članak

Uz malo truda i mašte brucošice uredile studentsku sobu i očarale svijet

Upravo je to zadesilo novu cimericu u Studentskom domu Patrisa Lumumbe u Srbiji koju je u studentskoj sobi koju dijeli s još dvije cimerice dočekao popis s čak četrnaest pravila prema kojima se mora ponašati kako bi uspješno savladala zajednički život sa svojim cimericama. Na popisu se doslovno nalazi sve; od toga do kad kroz tjedan mora biti u sobi pa do toga na koliko ima pravo ćevapa.

Cimerice su zaista dale truda popisu na kojemu između ostalog stoji i koje stvari budućoj sustanarki u sobi ne trebaju, a to su sušilo za veš, kuhalo za vodu kao i nepotreban namještaj osim polica koje su dobro došle u sobi. Također među pravilima ponašanja stoji i kad je red na njezino čišćenje kao i činjenica da se dolasci iza ponoći kroz tjedan nikako ne toleriraju.

Kako ne bi došlo do zabune, u sobi svaka ima pravo na dva ćevapa, a cjelokupni popis odobren je od strane nadzornih osoba u domu. Provjerite što se sve još nalazi na popisu.

Foto: Facebook, screenshotza uvećanje fotografije: desni klik -> pogledaj sliku

Foto: Facebook, screenshot

Foto: Facebook, screenshot