Pretraga

Još tri dana možete se prijaviti na Natječaj za stipendiju na Sveučilištu u Dubrovniku

A- A+

Preostala su još tri dana za prijavu na Natječaj za dvije stipendije na Sveučilištu u Dubrovniku koja uključuje državnu stipendiju ‘A’ kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te stipendiju za studente slabijeg socijalno ekonomskog statusa. Prijave na Natječaje primaju se zaključno do 22. prosinca. 

Foto: Srednja.hr, arhivska

Izdvojeni članak

U ovom hrvatskom gradiću svi učenici i studenti dobivaju stipendiju

Na sjednici Senata Sveučilišta u Dubrovniku donijeta je odlukao raspisivanju dva Natječaja kojim će ukupno dvadeset stipendija biti odobreno studentima Sveučilišta u Dubrovniku, od toga je petnaest njih namijenjeno za studente ‘A’ kategorije, te pet stipendija namijenjeno studentima slabije socio-ekonomskog statusa. 

Stipendije za ‘A’ kategoriju isplaćivati će se u mjesečnim iznosima od po 1.100 kuna u razdoblju od siječnja pa narednih devet mjeseci, odnosno do rujna i to po
jedna stipendija najboljim studentima na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima na svakom sveučilišnom odjelu ukupno dvanaest stipendija te tri stipendije na razini Sveučilišta za najbolje rangirane studente za upis u prvu godinu preddiplomskog
studija.

Nadalje, stipendija za studente slabijeg imovinskog statusa iznosit će mjesečno 1.000 kuna te će se početi isplaćivati od siječnja pa sve do rujna. 

Do 22. prosinca svi zainteresirani kandidati koji zadovoljavaju uvjete Natječaja moraju predati prijavnice s potrebnom dokumentacijom osobno ili poštom na adresu Sveučilišta u Dubrovniku s posebnom naznakom studijskog programa u koji je student upisan.

U nastavku provjerite uvjete za ostvarivanje stipendije koje su je naložena Natječajima. 

Natječaj za stipendije 'A' kategorija by srednja.hr on Scribd

Natječaj za studente slabijeg socio ekonomskog statusa by srednja.hr on Scribd