Pretraga

Manijak upao na ženski kat doma na Savi i snimao studenticu pod tušem

A- A+

Četvrti paviljon Studentskog naselja Stjepan Radić po drugi se put u mjesec dana našao na meti manijaka. Nakon što je ondje u sobu jedne od djevojaka ušla kradljivica i pokušala studentici ukrasti novčanik, sinoć je u paviljon ušla mlađa muška osoba i u tuširaoni ženskog kata snimala djevojke koje su se tuširale.

Foto: srednja.hr

Svega mjesec dana nakon što je u 4. paviljon studentskog doma ušetala kradljivica i studentici pokušala ukrasti novčanik te ju pritom fizički napala, novi nemili događaj u istom se paviljonu dogodio sinoć. Mlađi i još uvijek neidentificirani muškarac upao je u tuširaonu ženskog kata paviljona i snimao djevojke koje su se tuširale.

Izdvojeni članak

Kradljivica upala u dom na Savi, ukrala novčanik i u pokušaju bijega udarila studenticu

Kameru mobitela gurao ispod vrata tuševa 

– Moja prijateljica se tuširala, a netko je gurnuo mobitel ispod vrata. Dok ga je ona vidjela, vrisnula je i on je počeo trčati. Sva sreća da je pogledala dolje i vidjela kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to ni ne zna, ispričala nam je stanovnica doma. 

Uprava doma slučaj detektirala i kažu, intenzivno rade na tome da pronađu počinitelja. 

– Netko je izvana ušao i može biti da je neko vrijeme bio u paviljonu, to ne možemo znati. Detektirano je da kroz glavni ulaz nije ušao. U roku od 4 minute zaštitari su već bili tamo, znači nije mogao proći kraći period nego što su oni došli, kažu nam iz Uprave. 

Napominju kako je policija istog trena obaviještena i zapisnik je napravljen, ali ostaje nejasno kako je muškarac ušao u paviljon.

Izdvojeni članak

Studentica se s izlaska vraćala u dom na Lašćini pa zatekla seksualnog manijaka pokraj 5. paviljona

Ušao kroz požarno stubište? 

Ipak, poznato im je da studenti često ostavljaju otvorena vrata požarnog puta, kako bi si skratili put ulaska ili izlaska iz paviljona.

– Požarne stepenice se zatvaraju i svagdje imamo upozorenje i etikete da se ta vrata moraju zatvarati. E sad, ako pojedinac, netko od studenata, ostavi ta vrata otvorena, tu nastaje problem. Oni se uglavnom služe, a to ne bi smjeli, požarnim stubištem i to je problem. Mi svaki dan po nekoliko puta obilazimo paviljone u svrhu uklanjanja prepreka, recimo boca ili kišobrana koje studenti ostave da im se ta vrata ne zaključaju. Studenti sami sebi na taj način stvaraju nelagodu, a vi to ne možete spriječiti. Nisu svjesni da im iz te komocije može nastati velika šteta, kao što je možda i sada netko ušao, rekli su nam iz Uprave. 

Studentski odbor doma putem Facebooka je upozorio studente da ne koriste požarno stubište kako bi si skraćivali put i da vrata tog stubišta drže zatvorenima. Studenti svjedoci, ukoliko postoje, zamoljeni su da se jave na recepciju doma kako bi se počinitelj što prije pronašao.