Pretraga

Obilasci, predavanja, druženje s profesorima: Sve na jednom mjestu na Građevinskom fakultetu u Zagrebu

A- A+

S ciljem da se što bolje predstave svim zainteresiranima, a posebice budućim studentima, Građevinski fakultet u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata. Svi posjetitelji moći će sudjelovati u kratkim prezentacijama, predviđenim obilascima kao i u druženju s profesorima i asistentima od kojih će moći saznati sve informacije potrebne za upis na ovaj Fakultet. 

Građevinski fakultet / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Izdvojeni članak

Student Građevine iz Zagreba obišao biciklom ‘zloglasnu’ Siciliju

Fakultetska vrata bit će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u subotu 19. studenog u terminu od 10:00 do 15:00 sati.
U okviru posjeta, gostima će biti održana kratka prezentacija o fakultetu te će biti organizirani obilasci laboratorija i učionica pojedinih smjerova na fakultetu uz razgovore s profesorima, asistentima i sadašnjim studentima. 

Također, u sklopu Dana, srednjoškolci će imati priliku saznati što ih čeka kada upišu Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a i roditelji će moći saznati na koji će način i gdje njihova djeca provoditi svoje vrijeme tijekom studiranja.

Organizirani obilasci Građevinskog fakulteta započinju svaki puni sad, odnosno u 10.00; 11.00; 12.00; 13.00 i 14.00 sati pa na vrijeme osigurajte svoje mjesto u razgledu Fakulteta i laboratorija.