Pretraga

Objavljen Natječaj za studentske programe u Rijeci: Brucošijade se neće financirati

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je Natječaj za financiranje studentskih programa u 2017. godini namijenjen studentima neovisno o razini i vrsti studija, studentskim udrugama i organizacijama. Natječaj je otvoren zadnjim danom prosinca sada već prošle godine i traje sve do 31. siječnja u ponoć.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Rijeci dijeli sto stipendija po 8 tisuća kuna

Kako stoji u tekstu Natječaja, financirati će se ukupno osam različitih katogorija koje između ostalog uključuju zabavu, međunarodnu suradnju, studentske medije, znanstveno stručne programe, kaoi sport te programe studenata s invaliditetom. Financijskim sredstvima odobrenim Natječajem, neće se financirati kategorije poput nabave opreme i pomagala, programe koji nisu rezultat studentskih aktivnosti, kao ni studentske brucošijade. 

Također, Studentski zbor nije dužan financirati prijavljene projekte u stopostotnome iznosu, a potrebni su i različiti podaci ako se prijavljuju studentske organizacije ili pak grupa ili jedan student. Kao obavezna dokumentacija prilaže se potvrda o statusu studenta voditelja projekta i ostalih članova grupe,  CV voditelja projekta i ostalih članova grupe te opis grupe studenata i nihovog područja rada. 

Privremeni rezultati Natječaja bit će objavljeni najkasnije do 20. veljače 2017. godine, dok će konačni rezultati na službenim stranicama Studentskog zbora biti najkasnije do 2. ožujka. 

Više informacija vezanih oko Natječaja provjerite ovdje.