Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu!

A- A+

Sveučilište u Zagrebu objavilo je privremenu listu dobitnika stipendija. Stipendija se dodjeljuje u četiri kategorije, a ukupno ju je dobilo 510 studenata. Donosimo liste dobitnika u svim kategorijama.

Foto: Ivan Klindić|www.ivanklindic.info

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za akademsku godinu 2016./2017. U svim  kategorijama, stipendiju je ukupno dobilo 510 studenata.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 12. ožujka 2017. do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: [email protected]. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno. 

U stipendiju sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju, pa studenti koji su ostvarili pravo na neku drugu stipendiju i žele odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu,  o tome trebaju obavijestiti Sveučilište mailom. 

Liste dobitnika dostupne su u dokumentima u nastavku.

A kategorija_ Privremena Rang Lista 2017. by srednja.hr on Scribd

B kategorija_ Privremena Rang Lista 2017. by srednja.hr on Scribd

C kategorija_ Privremena Rang Lista 2017. by srednja.hr on Scribd

D kategorija_ Privremena Rang Lista 2017. by srednja.hr on Scribd