Pretraga

Objavljeni su rezultati natječaja za Erasmus plus: Provjerite jeste li među odabranima

A- A+

Na službenim stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljeni su rezultati natječaja Erasmus plus za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse. Rezultati se odnose na tekuću akademsku godinu 2016./2017. za prvi i drugi krug natječaja. 

Foto: srednja.hr, arhivske fotografije

Izdvojeni članak

Dok je na Erasmusu godišnje 1.500 studenata, stručna praksa u inozemstvu nije posve zaživjela

U oba kruga zaprimljeno 236 prijava za stručnu praksu. Od toga je odobrena financijska potpora za 222 studenta, dvije su prijave na čekanju te će biti odobrene pod uvjetom da prihvatne institucije pravovremeno ostvare službene uvjete za prihvat, odnosno dostave službene potvrde o ostvarenim uvjetima. Ukupno troje prijavljenih osoba je odustalo, jedanaest prijava je odbijeno, dok je jedna prijava je povučena.

Prvi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Programa Erasmus plus objavljen je u lipnju 2016., a krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije bio je 15.rujna 2016. godine. Drugi krug Natječaja objavljen je u listopadu 2016. godine, a krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije bio je 8. studenoga 2016. godine. 

Također, objavljeni su i rezultati Natječaja za kandidate sa slabijim socioekonomskim statusom. 

Sveučilište u Zagrebu studentima kojima je odobrena financijska potpora za stručnu praksu odobrava ukupno 460, 510 ili 560 EUR mjesečno, ovisno o zemlji u kojoj obavljaju stručnu praksu, iz sredstava koja osigurava Agencija za mobilnost i programe EU. Eventualni naknadni produžetak stručne prakse se ne financira.  

U nastavku provjerite rezultate Natječaja, a više informacija možete pronaći ovdje.

Rezultati Erasmus Plus, Prvi i Drugi Krug by srednja.hr on Scribd

Rezultati Erasmus Plus, Socioekonomski Status by srednja.hr on Scribd