Pretraga

Osječki SC otvorio dnevni boravak u kojem studenti mogu pripremati ispite

A- A+

U vrijeme ispitnih rokova i kolokvija puno je lakše, zna to svaki student, učiti i pisati radove u društvu kolega. Stoga studenti često, što zbog motivacije, što zbog mira, odlaze na učenja u knjižnice u kojima nerijetko zna nedostajati mjesta. Kako bi ovakve situacije bile što rjeđe, Studentski centar u Osijeku za svoje je studente otvorio veliki dnevni boravak.

Foto: Facebook; Studentski centar u Osijeku

Kako bi studenti imali gdje provoditi vrijeme između predavanja, učiti, ali i pisati seminarske radove jer neki od njih možda ne posjeduju računalo ili nemaju internet, osječki Studentski centar stari je multimedijalni centar pretvorio u dnevni boravak.

Izdvojeni članak

Studenti na Savi dobili dnevni boravak: Nije riječ o tulumari pa je alkohol zabranjen

Na drugom katu Studentskog centra na adresi Istarska 5 studenti mogu boraviti svaki radni dan, od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 20 sati. Dovoljno je samo predočiti studentsku iskaznicu i boravak ondje, kao i korištenje interneta i računala za vrijeme radnog vremena neograničeni su i potpuno besplatni.

Ne sumnjamo kako će ovaj potez obradovati brojne osječke studente koji ispite vole pripremati u društvu kolega i rad drugih studenata im služi kao motivacija.