Pretraga

Poznat datum održavanja FER-ove brucošijade: Evo gdje i kada možete kupiti ulaznice

A- A+

Najpopularnija i najiščekivanjija brucošijada u Hrvatskoj, ona FER-ova, održat će se 4. studenoga u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Vizual: PR

Izdvojeni članak

Brucošijada FER-a: Od želje da privuku cure na faks do najluđeg tuluma u gradu kroz četiri i pol desetljeća

– I ove godine, u subotu 4. studenog, FER postaje mjesto gdje će se zvukovi pogubljenih brucoša zamijeniti gromoglasnim paranjem bubnjića na najvećem studentskom festivalu. Na 36. Brucošijadi FER-a očekuje nas čak 17 izvođača na tri različita stagea i jedinstveni KSET Caffe, a prve izvođače objavljujemo već ove nedjelje, napisali su u sklopu eventa na Facebooku organizatori brucošijade.

U gotovo četiri desetljeća postojanja, redovno najposjećenijeg partya dobrodošlice u Hrvatskoj, obilježile su svakojake zgode i nezgode. Izdvojimo jednu nezgodu, koja se pretvorila u kultnu priču.

‘Tisuće zajapurenih i znojnih studenata, i naravno studentica, tiskaju se u sitnim noćnim satima FER-om ili ETF-om, kako vam draže. Dobro su raspoloženi i iščekuju zvjezdu večeri – Nenu Belana i Đavole. On zamotane glave i pun ogrebotina izlazi na pozornicu, a u publici erupcija oduševljenja. Đavoli su usprkos prometnoj nesreći stigli na Brucošijadu.

– Imali su prometnu, ali nisu otkazali nastup. Drugi su bendovi produžili svirku da Belanu i ekipi ostane više vremena kako bi sanirali ozljede i nastupe. Ksetovci su još jednom dali sve od sebe da party bude na razini i ta fanatična predanost jedna je od tajni FER-ove brucošijade, još prije tri godine nam je ispričao Matija Mamuča, jedan od ksetovaca koji su organizirali 33. brucošijadu FER-a.’

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Inače s organizacijom brucošijada na tadašnjem ETF-u se uopće počelo radi želje da se cure privuku na ovaj tehnički faks, na kojemu su se onomad studentice brojale na prste jedne ruke. Ostatak velike priče o počecima i dugogodišnjoj uspješnoj organizaciji Brucošijade FER-a pročitajte ovdje.

Za ovogodišnju Brucošijadu, early bird ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti od 18.9. u Dirty Old Empireu i Rockmarku, a od 29. rujna i u KSET-u.

Karte po cijeni od 65 kuna možete kupiti od 9.10. u KSET-u, Dirty Old Shopu i Rockmarku te od 18.10. u SC-u. Na dan Brucošijade karte će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u od 29.9. uz predočenje e-indexa.

Prije tri godine smo napravili i video izvještaj s ove Brucošijade pa pogledajte kako otprilike izgledaju tulumi dobrodošlice na FER-u.