Pretraga

Poznati dobitnici rektorovih nagrada Sveučilišta u Zagrebu i Splitu

A- A+

Sveučilišta u Zagrebu i Splitu, objavila su dobitnike rektorovih nagrada za postignuća u prethodnoj akademskoj godini. U Zagrebu je izabrano ukupno 184 rada, a u Splitu 38. Svečana dodjela u Zagrebu će se održati 6. srpnja 2017. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu, dok će se u Grad pod Marjanom ta dodjela upriličiti već za sedam dana, 16. lipnja u 18.30 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta.

foto: Ivan Klindić / www.ivanklindic.info

U Zagrebu je Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo je studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 184 rada u pet kategorija: 123 rada u a) kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora), 28 u b) kategoriji za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), 4 u c) kategoriji za “veliki” timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora), 7 u d) kategoriji za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i 22 u e) kategoriji za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Popis pojedinačnih i grupnih dobitnika Rektorove nagrade pri Sveučilištu u Zagrebu, nalazi se u dokumentu ispod.

2016 2017 Dobitnici Rektorove Nagrade by srednja.hr on Scribd

Popis dobitnika Rektorove nagrade pri Sveučilištu u Splitu, nalazi se u dokumentu ispod. Napomenimo da su u Splitu uz posebna priznanja za nagrađene predviđene i novčane naknade.

Odluka o Dobitnicima Rektorovih Nagrada u Akademskoj Godini 2016.-2017., A Za Postignuća u Akademskoj Godin… by srednja.hr on Scribd