Pretraga

Profesori sa zagrebačke Ekonomije čuvajte se: Opasni insekti stigli pred vaša vrata!

A- A+

Prije pet mjeseci smo snimili paradoksalnu fotografiju. Naime, na mjestu gdje tisuće studenata prelaze Vukovarsku na putu prema NSK, u kojem pripremaju ispite, uzimaju stručnu literaturu i obavljaju slične akademske zadatke, se reklamira bubica za uho, uz pomoć koje se vara na ispitu.  

foto/ srednja.hr

Tada smo napisali kako se nadamo da je reklamiranje ovog proizvoda na spomenutom mjestu tek loš pokušaj dotičnog oglašivača, odnosno da se studenti na spomenutom semaforu zadržavaju samo dok se ne upali zeleno svjetlo za pješake.

Izdvojeni članak

[FOTO] Paradoks kod NSK: Zar se ovako prolaze ispiti u Zagrebu?

No, po svemu sudeći, naše nade su bile puki idealizam. Oglasi za bubice šire se i dalje od NSK te križanja Držićeve i Branimirove, gdje smo ih prethodno uočili, što sugerira da potražnja raste. 

Edo Maajka u pjesmi Severina s albuma ‘Stigo ćumur’ reče: 

 ‘Većina ljudi što su dali za ovaj CD love 

ne bi čuli ovu stvar da se ona ovako ne zove 

žalosna je okolnost s čime privlačim 

pozornost smjesta 

al ovo morate čut pa mi nisu bitna sredstva…’

foto/ srednja.hr

Izdvojeni članak

Uhvatili smo profesoricu kako traži osobu koja bi napisala maturalni rad umjesto učenika

Tako i vi dragi čitatelji, koji ste kliknuli na ovu vijest očekujući da se dogodila neka invazija opakih buba iz maksimirske šume na Ekonomski fakultet, oprostite na naslovu. 

Stvarno je žalosno na kakav smo način morali privući pažnju, a sve kako bismo još jednom upozorili da je varanje u akademskom svijetu neprihvatljivo u svakom pogledu. 

Stoga ćemo i ovaj put izraziti nadu, da će bar dio vas koji ste bili u dilemi – riješiti ispit isključivo vlastitim znanjem ili uz pomoć ilegalnog pomagala, odlučiti se za ovu poštenu varijantu!