Pretraga

Provjerite kako će tijekom blagdana raditi menze u većim gradovima

A- A+

Dolaze božićni i novogodišnji blagdani, a njima i praznici. Iako se većina studenata vraća svojim domovima i blagdane provodi uz obitelj, neki ipak ostaju u mjestu studiranja. Svim takvim studentima donosimo raspored rada menzi u većim sveučilišnim gradovima.

Foto: srednja.hr

Kontaktirali smo Student centre Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke, pa vam za te gradove i donosimo detaljan raspored rada studentskih restorana.

Izdvojeni članak

Omiljeni desert iz menze CaoCao u razgovoru nam otkriva zašto ga studenti vole

Zagreb

Restorani Studentskog centra Zagreb prestaju raditi zaključno s ručkom u petak, 23. prosinca, dok se restorani na fakultetima prilagođavaju radu fakulteta.
Od 24. do 31. prosinca u Zagrebu će biti dežuran restoran Cvjetno naselje, ali niti taj restoran neće raditi 25. i 26. prosinca. Na Badnjak (24. prosinca) i Staru godinu (31. prosinca), restoran Cvjetno naselje bit će otvoren samo za ručak.

Na Novu godinu (1. siječnja) neće raditi niti jedan restoran zagrebačkog SC-a, a od 2. do 9. siječnja dežurni je restoran Stjepan Radić.
Od 9. siječnja 2017. restorani SC-a Zagreb počinju raditi uobičajeno.

Izdvojeni članak

Ivan Pernar tvrdi da je saborska menza jeftinija od studentske

Osijek

U Osijeku svi objekti Studentskog centra, uključujući i restorani rade do 24. prosinca u 14:00 sati. Na Božić 25. prosinca i blagdan sv. Stjepana 26. prosinca restorani ne rade, dok su na Staru godinu 31. prosinca svi objekti osječkog SC-a otvoreni do 14:00 sati.
Na Novu godinu, 1. siječnja, svi restorani zatvoreni su.

Na blagdan Sveta tri kralja, u petak 6. siječnja radi restoran Istarska 5, od 12:00 do 14:00 sati za ručak te od 17:30 do 19:00 sati za večeru. Svi ostali objekti SC-a Osijek tog su dana zatvoreni.

Izdvojeni članak

Pudingove kronike: Spavaš li mirno Vindijo Varaždin?

Rijeka

Restoran Campus u studentskom naselju Trsat i restoran Mini u naselju Ivan Goran Kovačić radit će od 25. prosinca do 7. siječnja svaki dan od 11:00 do 20:00 sati. Od 8. siječnja oba restorana kreću s radom po svom uobičajenom rasporedu.

U restoranu Index na Badnjak će, 24. prosinca, raditi od 7:00 do 16:00 sati samo jedna linija, dok će kavana i pizzeria biti zatvorene. Od 25. prosinca do 6. siječnja restoran će biti zatvoren u potpunosti, a od 7. siječnja nastavlja s radom po uobičajenom radnom vremenu.

Svi ostali bistroi i caffe barovi pri fakultetima bit će zatvoreni od 24. prosinca do 8. siječnja, a s redovnim radom nastavljaju nakon praznika, od 9. siječnja 2017.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] U Splitu otvorena menza s čak 400 sjedećih mjesta

Split

Jedini od četiri najveća sveučilišna grada u Hrvatskoj u kojemu restorani i kantine Studentskog centra neće uopće raditi u vrijeme predstojećih blagdana jest Split, a sve u skladu s organizacijom rada na fakultetima.

Restoran na medicinskom fakultetu Kantun C i restoran Indeks počet će s radom 3. siječnja, a restoran Kampus 7. siječnja.

Svi ostali objekti splitskog Studentskog centra s radom će započeti nakon što zimski praznici i službeno završe, 9. siječnja 2017.godine.