Pretraga

Raspisan Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u Zagrebu

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2016./2017. Rok za prijavu na Natječaj je 28. travanja do 16 sati, a pravo prijave na Natječaj imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. 

Izdvojeni članak

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za ukupno 500 stipendija

Kandidati mogu odabrati ukupno šest kategorija za prijavu na Natječaj za Rektorovu nagradu koje uključuju nagradu za individualni znanstveni i umjetnički rad, nagradu za timski zanstveni i umjetnički rad, nagradu za timski ili individualni znanstveni i umjetnički rad u području translacijskih istraživanja, nagradu za ‘veliki’ znanstveni i umjetnički rad, nagrade za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i nagradu za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. 

Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu, a svečana dodjela održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u utorak 20. lipnja 2017. Prigodom svečane dodjele Nagrade bit će organizirana i izložba postera na kojoj će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove. Dobitnicima će se nadoknaditi do 300 kuna u svrhu pripreme postera i prezentacije nagrađenih radova. 

2016 2017 Natjecaj Za Dodjelu Rektorove Nagrade by srednja.hr on Scribd