Pretraga

Studentica koja je snimljena kako nešto šmrče izbačena s VERN-a

A- A+

Studentica Veleučilišta VERN, koja je snimljena kako u predavaoni šmrče bijelu materiju jop uvijek neutvrđenog kemijskog sastava, izbačena je s ove visokoškolske institucije na jutrošnjem sastanku Povjerenstva sa studenticom utvrđena je povreda više internih akata ustanove, dok je pitanje o sastavu sporne materije ostavljeno za neke druge službe.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Studentica VERN-a snimljena kako šmrče lajnu na predavanju

Predstavnicima Povjerenstva VERN-a tako nisu imali ni potrebu ulaziti u bilo kakve toksikološke analize, nego su jednostavno raskinuli ugovor o studiranju s dotičnom studenticom.

– Sukladno najavi, proveden je postupak. Nakon postupka, donesena je odluka o raskidu ugovora o studiranja sa dotičnom studenticom. Utvrđene su teške povrede akata ustanove i to je bilo dovoljno da se donese odluka o raskidu ugovora o studiranju. Nije se ulazilo u detalje je li počinjen prekršaj, jer za to nemamo ovlasti, to će raditi službe koji su pozvane ispitati okolnosti ovakvih slučajeva. U sklopu tog postupka povjerenstvo je zaključilo tešku povredu internih akata ustanove na više razina, rekli su nam s VERN-a.

U međuvremenu je kontroverzni video pregledan preko 100.000 puta.