Pretraga

[VIDEO] Na kojim je ovaj drogama? Lucidni pjesnik opjevao ljubav iz studentske sobe na Cvjetnom

A- A+

Internetska bespuća toliko toga kriju u sebi, da vas iz dana u dan, može šokirati nešto drugo. No, šok malo većeg kalibra dogodio nam se pregledom spota, koji smo jutros uočili unutar Facebook grupe ‘ekipa s Cvjetnog’.

Screenshot: YouTube

Da nije osebujnog izvođača u spotu, to bi bio još jedan romantični pjesmuljak, rezerviran za par desetaka slušatelja. Ovako, to nadilazi sve dimenzije, što vam nećemo dodatno opisivati,
obzirom da u ovom slučaju snimka govori više od tisuću riječi.

Izdvojeni članak

Slatka ofenziva u zagrebačkim menzama: Otvorena slastičarna, a u 2 menze stigle palačinke

Da stvar bude bolja, unutar videa se nalaze tri verzije pjesme ‘Moje najmilije’, koje se uopće ne razlikuju, a ono što se  razlikuje je outfit pjevača, koji ima ater ego Cowboy Lely.

Nismo uspjeli više doznati o njemu, ali jedna od studentica koja je komentirala video kaže da je ‘ekstravagantni umjetnik, rodom iz Požege te da je posvetio ovu nostalgičnu pjesmu sustanarima SD Cvjetno naselje’.

‘Jesen i Zagreb, naselje Cvjetno, studentska soba, tu me misli vode često…’, prvi su stihovi pjesme, a ostatak poslušajte u jednoj od verzija ispod!

Bez obzira na umjetnički doseg ovog uratka, ne sumnjamo da će vesele večeri i tulume u domu na Cvjetnom tu i tamo začiniti i ova pjesma, iliti ‘nova himna Cvjetnog’ kako u šali reče dečko, koji ju je podijelio u grupi.