Kreativna majka studentu poslala paket pun smeća uz odlično objašnjenje

Ako ste student i imate brižnu majku, zasigurno vam je na adresu stana ili studentskog doma stigao paket hrane. Mamina pošiljka stigla je i do brucoša Connora, ali u njoj nije bila hrana, već hrpa smeća.

Foto: Twitter; Connor Cox

Svakoj majci, iako to ponekad ne priznaju, teško pada odlazak djeteta na fakultet i od kuće. Pa se onda brinu spavaš li dovoljno, imaš li čistog veša, jedeš li dovoljno i slično. Kako bi se u određenoj mjeri pobrinule za ovo zadnje i njima najbitnije, često šalju i pakete s hranom. Takvom paketu ponadao se i Connor Cox, brucoš Westminster Collegea, kada mu je stigla pošiljka.

[Drolja sa Save s1e3] Stigla pošiljka

Međutim, čim je paket otvorio, imao je što i vidjeti. Umjesto hrane, kutija je bila puna smeća.

– Dobio sam paket i očekivao hrpu hrane, čipsa i sličnog. Kad sam je otvorio bila je prepuna smeća! Nazvao sam mamu i pitao je li mi možda poslala pogrešnu kutiju, toliko sam bio zbunjen. ona je odgovorila da se ne radi o pogrešci i da moram snositi odgovornost za svoje nedjelo, objasnio je Connor, prenosi Cbslocal.com.

Naime, Conor je napustio kuću nakon zimskih praznika i vratio se na fakultet, a za sobom je ostavio hrpu smeća. Upravo ovog koje mu je majka vratila.

– Mislio sam da ću se ovoga puta izvući, ali očito nisam, zaključuje Connor.

Odgovori