Pozvala Kolindu na 18. rođendan, a predsjednica se opravdala pismom

Katarina Mlakić iz Bučića pokraj Novog Travnika odlučila se na pomalo neobičan popis gostiju za svoj 18. rođendan. Mlada Novotravničanka na proslavu svoje punoljetnosti koja će se održati u srpnju odlučila je pozvati predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, no zbog obaveza zacrtanih pet mjeseci unaprijed, Grabar Kitarović je službenom ispričnicom opravdala svoj nedolazak na zabavu. 

Službena fotografija predsjednica.hr

Predsjednicu Kolindu oduševili uspjesi Dine Jelusića pa mu poslala pismo

Iz Ureda predsjednice poslali su Katarini pismo u kojemu stoji da Grabar Kitarović neće biti u mogućnosti pojaviti se na proslavi, ali napominju kako postoji mogućnost za susretom obožavateljice s predsjednicom nekom drugom prilikom. U ime predsjednice, Ured je Katarini poželio veselu rođendansku proslavu, kao i uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja, piše novitravnik.ba.

Poštovana Katarina, 

Ured Predsjednice Republike Hrvatske primio je Tvoj poziv upućen Predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović na proslavu Tvoga 18. rođendana kojega ćeš u srpnju proslaviti u Novom Travniku. 

Zahvaljujemo Ti na pozivu kojem se Predsjednica Republike Hrvatske nije u mogućnosti odazvati, no možda će biti prilike za vaš susret nekom drugom prilikom. Želimo ti veselu rođendansku proslavu, uspješni završetak srednjoškolskog obrazovanja i svako dobro uz srdačne pozdrave.

S poštovanjem, 

Ured Predsjednice, 10. veljače 2017.

Odgovori