[VIDEO] Priča o seronji s UConna dobila sretan nastavak!

Priča o studentu američkog sveučilišta UConn koji je pijan vrijeđao i napao djelatnika menze jer mu nije htio prodati makarone sa sirom dobila neočekivano simpatičan nastavak. Radnici u menzi u znak isprike ići će na večeru na račun studenata!

Incident u menzi američkog sveučilišta UConn podigao je mnogo prašine i prikupio mnoštvo pregleda na YouTubeu prošlog tjedna. Devetnaestogodišnji Luke Gatti upao pijan je ušao u menzu svog sveučilišta i zahtijevao da mu se posluže makarone sa sirom. Nakon što mu je osoblje odbilo uslugu jer je u menzu ušao noseći otvorenu bocu piva (u Americi je alkohol dozvoljeno piti tek od 21. godine) Luke se prvo verbalno, a potom i fizički obračunao s osobljem.

Nakon što zaposlenik menze nije u obzir uzeo vrlo uvjerljive argumente poput ”Ali platit ću!”, ”Ovo je j#%&#% šala!” i nezaobilazne ” Ovo je Amerika!”, mladi Luke svoju želju za tjesteninom pokušao je ostvariti fizičkim putem, odgurujući djelatnika menze. Ovo naravno nije završilo sretno za gladnog studenta kojeg je osoblje lako svladalo i predalo policiji.

Sretan nastavak

Nakon što je video ovog incidenta prikupio brojne preglede na društvenim mrežama i postao medijski interesantna priča, studenti sveučilišta koje je mjesto radnje odlučili su pokazati ljepše lice UConn-a.

– Reputacija sveučilišta koje je među 20 najboljih u državi ne bi trebalo patiti zbog postupaka jedne crne ovce, izjavila je za Huffington Post brucošica Sadie Rumsay.

Rumsay i njeni prijatelji pokrenuli su kampanju na stranici GoFundMe kako bi prikupili dovoljno novca i u znak isprike izveli radnike menze na večeru i provod u gradu.

Kako to obično u Americi biva, na cijeloj priči netko je i profitirao. Tako je popularni restoran brze hrane u blizini kampusa na kojem se sve dogodilo u ponudu uvrstio jelo koje je pijani Luke tražio (makaroni sa slaninom, sirom i jalapeno papričicama) koje se nakon incidenta izvrsno prodaje.

Odgovori