Pogledajte urnebesan live video s najviše pregleda na Facebooku

Candace Payne je domaćica koja se je za rođendan odlučila počastiti poklonom. Nije otišla na wellness vikend, nije si kupila skupocjeni nakit, ni komad odjeće. Kupila si je masku. I video kada prvi puta stavlja tu masku je išao preko live streama na Facebook, preko noći je postao live stream video s najviše pregleda, a njoj je omogućio čaroban vikend.

Foto: facebook.com/candaceSpayne

‘Sve je u malim radostima’, kaže Candace Payne. Ta mala radost joj je donijela pregleda na jedan video više nego što Mark Zukerberg ima pratitelja na Facebooku. Njezin iskreni i prokleto zarazni smijeh su joj donijeli golemu popularnost na Internetu. A samo je htjela svima reći da ta maska nije za njezinu djecu, koju ipak voli, nego samo za nju.

Nju je usrećila jednostavna maska Chewbacce, njezin video je usrećio nas, i svemir je na nekoliko minuta bio sretno mjesto za život.

U nastavku pogledajte video koji je već pogledalo preko 148 milijuna ljudi.

Da se dobro dobrim vraća, sreća sreću uvećava, pokazali su i događaji koji su uslijedili u nekad jednostavnom životu ove domaćice. James Corden, koji se proslavio svojim car pool videima u kojima nekamo vozi slavne osobe, pozvao je Candace Payne da bude njegov šofer. Priključio im se i J. J. Abrams, redatelj posljednjeg dijela Ratova zvijezda, a kako izgleda kako se tri chewbacce voze na posao, pogledajte u videu.

Odgovori