[VIDEO] Pogledajte najdepresivniji kulinarski show svih vremena namijenjen studentima

Kada vam netko spomene kulinarski show, na pamet vam vjerojatno padaju živopisne emisije s karizmatičnim voditeljima kao što je Jamie Oliver – uvijek nasmijan i spreman za šalu, sve odrađuje s lakoćom. Mi smo pronaći vjerojatno najdepresivniji i najtužniji kulinarski show svih vremena, Weber Cooks, a zanimljivo je da je show namijenjen upravo studentima.

Screenshot: YouTube

Weber Cooks lokalni je kulinarski show koji se originalno emitirao na Weber State News, studentskoj televizijskoj postaji iz savezne države Utah. Voditelj emisije bio je, usuđujemo se reći nimalo karizmatičan, ali ipak simpatičan Steven Reed, a cilj emisije bio je podučiti studente kako pomoću mikrovalne pripremiti jednostavna jela.

Zanimljivo je da je i sam Reed stariji student, a emisija je bila dio praktičnog rada za fakultet, piše Smh.com.au. Svaku emisiju započinje prepoznatljivim pozdravom ‘Hello wild cats, this is Weber cooks’, a hrana koju priprema ne izgleda ni malo privlačno. Špageti s pasiranom rajčicom iz konzerve, konzervirani, ali u mikrovalnoj podgrijani umak za nachose i sama kuhana riža definitivno nisu nešto što bi zadovoljio nutritivne potrebe jednoga studenta, tako da nije jasno kako je Reed uspio proći kolegiji. 

Internet ga je već proglasio najtužnijim TV kuharom svih vremena, a sličan nadimak dao mu je i poznati YouTube komičar h3h3Productions.

– Steeeeeveeeen, molim te nemoj počiniti samoubojstvo. Papa te voli, čovječe, jedan je od komentara na YouTubeu. 

Za kraj, na sreću ili tugu, ostavljamo vam par epizoda ovih ‘zabavnih’ emisija.

Odgovori