Izlaze ocjene igrača nove Fife: Hrvatska za sada ima jednog među pedeset najboljih igrača

Nova nogometna sezona već je počela, a svi znamo što to znači. Nova verzija igrice Fifa izlazi krajem mjeseca, a EA Sports počeo ju je najavljivati izbacujući igrače s najvišim ukupnim ocjenama u igrici. 

Tinejdžeri iz siromašnijih obitelji internet uglavnom koriste za igranje

Za sada su izašle ukupne ocijene za igrače od 50. do 21. mjesta. Na trideset i prvom mjestu nalazi se naš reprezentativac Ivan Rakitić s ukupnom ocjenom 87. 

– Nadareni centralni vezni može biti ‘radni konj’ svakog veznog reda. Rakitić ima ocjenu 86 iz dodavanja i 84 iz udarca, tako da je dobar izbor za sredinu terena, stoji uz Rakitićevu ocjenu na službenim stranicama EA Sportsa.

Naš je veznjak tako u igrici bolji od igrača poput Angela Di Marije, Benzeme, Alexisa Sanchesa, Thomasa Mulera, Busquetsa, Davida Silve i Robbena. Među najboljih 50, zanimljivo, nalaze se i dva slovenska vratara, Jan Oblak i Samir Handanovič

Hrvatska bi mogla dobiti još jednog igrača među top 50. Luka Modrić još se nije pojavio na listi. Prošle godine Luka je imao ukupnu ocjenu 87, a dobar nastup na Euru i još jedna sezona kao srce Realove veze, mogla bi mu donijeti još koji bod više.

Odgovori