Nakon zumiranja fotografija, Instagram ima još jednu novu mrak opciju

Nakon što je Instagram nedavno uveo opciju zumiranja fotografija, ova izuzetno popularna društvena mreža za razmjenu fotografija ponovno je uvela novosti. Zahvaljujući novoj opciji spremanja fotografije svi perfekcionisti i oni koji moraju prespavati večer da odluče koji filter i osvjetljenje najbolje pristaje onoj za objavu.

Instagram uveo dugoočekivanu opciju koja će oduševiti sve korisnike

I dok je prije vaše višesatno uređivanje fotografije bačeno u vjetar, ako ista nije bila i objavljenja, Instagram je doskočio ovoj ‘tehničkoj poteškoći’ i uveo opciju spremanja fotografija u skicu, ili vam ga draft. 

Opcija funkcionira vrlo jednostavno, nakon što postavite željene filtere, namjestite kontrast, svjetlinu i ostale postavke kako bi vaša fotografija izgledala savršeno vratite se unatrag sa strelicom.

Do prije svega nekoliko dana ovaj bi vam korak trajno odbacio uređenu fotografiju, no sada Instagram upita korisnika želi li svoju fotografiju spremiti. Na taj će način vaše fotografija biti katalogizirana u skicu u album Library. Ponovnim klikom na kamericu vaša je fotografija vidljiva i spremna za daljnje uređivanje.

Također, treba naglasiti kako se preinake koje su napravljene netom prije spremanja ne daju mijenjati, već samo dodavati na postojeće. 

Odgovori