Snapchat romansa u koju se uključio cijeli faks dobila sretan završetak

Internet i društvene mreže iz korijena su promijenile način na koji se ljudi upoznaju, druže, pa čak i zaljubljuju. Jedna je ljubavna priča sa Sveučilišta Wisconsin-Madison, rođena na Snapchatu, zaludila cijeli faks, a sada je dobila i sretan kraj.

YouTube; screenshot

Kako mladi koriste Snapchat i zašto Facebook više nije 'cool'

Sve je počelo slučajno. Prošlog četvrtka, jedna je studentica, u priči nazvana ‘Mystery Girl’, u kasnim noćnim satima u knjižnici naletjela na dečka koji joj se svidio. Momak je nosio dres NFL momčadi Vikings, ali osim toga, ništa o njemu nije znala. Kako nije mogla prestati misliti o njemu, odlučila ga je potražiti kroz Snapstory faksa, piše Huffington Post.

– Ozbiljno sam zaljubljena u tebe. Pronađi me, poručila je.

Momak nije vidio njen post, ali ga je zato vidio cijeli faks. Brojni su se studenti uključili u potragu, ostavljajući video komentare u kojima su tražili Vikinga. 

Velik broj postova nije mogao proći nezapaženo. Dečko se naposljetku javio i predložio mjesto i vrijeme sastanka. Priči ni ovdje nije kraj jer se njegov snap izbrisao prije no što ga je djevojka uspjela vidjeti. Lavina snapova ponovno se pokrenula, a priču su nanjušili i novinari. 

Priča na Snapchatu ugasila se nakon vikenda, ali su novinari New York magazina uspjeli doći do para, koji su inače oboje na četvrtoj godini i imaju po 22 godine.

Otkrili su kako su se ipak uspjeli uloviti, i od tada su nerazdvojni. Kažu kako nisu u vezi jer imaju drugačije planove nakon faksa, ali da im nije žao što su se uspjeli naći, pa makar i na par mjeseci do kraja akademske godine.

Sve postove možete vidjeti u videu.

Odgovori