Lijepa i pametna: Nova Miss Earth Hrvatske otkriva čime ju muškarac može osvojiti

Ana Marija Jurišić 23-godišnja je manekenka i model iz Bosne i Hercegovine, koja je na netom održanom izboru Miss Earth Hrvatske proglašena najljepšom. Uz to što je u svojoj dobi napravila zavidnu karijeru modela, već je uspjela i diplomirati pravo. Ipak kako nam govori još uvijek se ne vidi u odvjetničkim uredima, nego će dok bude prilike hodati pistama i pozirati pred fotoobjektivom. Ana Marija nam otkriva i čime ju može osvojiti muškarac, koji su joj neostvareni snovi te je li bolje biti lijep ili pametan.

Jedna od najpoznatijih manekenki i modela iz Bosne i Hercegovine Ana Marija Jurišić, netom je okrunjena za Miss Earth Hrvatske te će Lijepu našu predstavljati na svjetskom izboru 5. prosinca u Beču. Ova prekrasna djevojka uspjela je sa svojih 23-godine ostvariti zavidnu karijeru modela, diplomirati pravo, a igrajući tenis u mlađim danima, osvojila je nekoliko amaterskih turnira. Rekla nam je što očekuje od natjecanja u Beču, kako ju je osvojio dečko te što radi u slobodno vrijeme.

Upoznajte maturanticu zagrebačke XIII. gimnazije koja je nosila Chanel na tjednu mode u Parizu

Modeling mi je brzo postao strast, a roditelji su me pritisnuli da završim faks

Miss Earth Hrvatske je Ana Mariji već drugo natjecanje ove godine na kojem je proglašena najljepšom. Prvu krunu je osvojila u Beogradu na prestižnom modnom izboru ‘No1 Model of the World’. Ipak, iako se doima kao da je ‘rođena’ pred fotoobjektivom, ova 23-godišnjakinja se dugo bavila sportom.

– Modelingom se bavim već 5 godina i sve je počelo neočekivano. Bila sam sportski tip te sam s teniskog terena prešla na pistu, otkriva Ana Marija.

Uz stalne domaće i inozemne modne angažmane, zanimalo nas je kako je već u svojoj dobi uspjela završiti i fakultet.

– Nekako sam našla balans između fakulteta i posla. Modeling je veoma brzo postao moja strast, a s druge strane roditelji su mi vršili veliki pritisak za fakultet. Tako da nisam imala izbora nego naći ravnotežu i vrijeme da uskladim jedno s drugim. Iskreno sama se sebi divim. Inače sam veoma uporna što mi je mnogo pomoglo, objašnjava Ana Marija Jurišić.

Ipak pojasnila je da se trenutno ne može zamisliti u ulozi pravnice, ali da će o toj ulozi razmisliti kada završi s manekenstvom.

Studentica iz Šibenika dizajnirala odjeću za Zaru u Šangaju te nam otkrila svoja iskustva iz Kine

Osvojiti me se može pažnjom, šarmom, humorom…

Na ovogodišnjem izboru za Miss Earth natjecateljice će širiti poruku o klimatskim promjenama kroz moto ‘Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Respect’. Ima o tome što reći i naša predstavnica.

– Ovaj izbor mi i jeste mnogo važan jer je ekologija na prvom mjestu i kroz pripreme imam mogućnost da pokažem da nije sve u ljepoti te da misice moraju pokazati znanje i humanost prema prirodi, govori 23-godišnjakinja.

Morali smo ju priupitati i jedno klasično pitanje za missice ‘je li bolje biti lijep ili pametan?’

– Meni je iskreno ljepota donijela prelijepa iskustva i mnogo pozitivnih dešavanja u životu tako da ne znam šta bih ti odgovorila. Mada uz tu ljepotu treba biti pametan da je znaš koristiti na pravilan način, odgovorila je Ana Marija.

[FOTO] Učenica zagrebačke XIII. gimnazije odabrana za svjetsko Lice godine

Za muški dio publike svakako nije dobrodošla vijest da je Ana Marija zauzeta, a u tri nam riječi otkriva čime ju je dečko osvojio.

Pažnjom, šarmom, humorom…

No, da osim prešetavanja po pisti, Ani Mariji nije problem ni zagrnuti rukave odnosno odjenuti pregaču, svjedoči podatak što radi u slobodno vrijeme.

– Provodim ga s voljenim osobama, a obožavam i kuhati pa stalno eksperimentiram i smišljam nešto novo, rekla nam je nova Miss Earth Hrvatske.

Za kraj smo ju pitali što očekuje od svjetskog izbora, koji se kako smo napomenuli održava petog prosinca u Beču.

– Pa da budem iskrena, veoma sam ambiciozna i uporna pa ti tako i mogu reći da očekujem pobjedu kao i svaka djevojka. Mada sam presretna jer sam miss Hrvatske, što je već za mene veliki uspjeh, zaključuje Ana Marija Jurišić.

Odgovori