Ivica Poljičak drugu je godinu izabran za najboljeg profesora na šibenskom Veleučilištu

Na šibenskom Veleučilištu već drugu godinu za redom profesor Ivica Poljičak izabran je za najboljeg nastavnika. Tajnim glasovanjem studenti su šibenskom profesoru dodijelili prosječnu ocjenu 4,84 što je bilo i više nego dovoljno da Poljičak ponovno bude omiljeni profesor među svojim studentima.

Foto: Ivica Poljičak, Facebook

Video: Ovako izgleda kad najbolji profesori podučavaju matematiku

Profesor Poljičak koji je već drugu godinu najdraži nastavnik na Veleučilištu u Šibeniku predaje Menadžment ljudskih resursa, Poslovno komuniciranje
Poslovno pregovaranje i Upravljanje EU projektima, a vrlo je aktivan i na društvenim mrežama. Upravo se putem Facebooka zahvalio svojim studentima ne krijući oduševljenje što je ponovno njihov najdraži profesor. 

– Puni su mi srce i duša… studenti su me ponovno, drugu godinu za redom, izabrali za najboljeg nastavnika Veleučlišta u Šibeniku. U studentskoj anketi,provedena tajnim glasovanjem, dobio sam prosječnu ocjenu 4,84
Studenti hvala, to mi je veliko priznanje, volim svoj poziv i nastojim uvijek dati cijeloga sebe u radu s vama. To mi je ne samo potvrda, nego i poticaj da uvijek dam sve od sebe. Velika je zasluga za ovu ocjenu i mojih kolegica i kolega, raditi s vama veliko je zadovoljstvo, a kreativno ozračje potiče kvalitetna postignuća… svaki dan je prilika za učiniti nešto dobro, ne čekajmo, iskoristi dan, istaknuo je Poljičak u svome Facebook statusu.

Uz profesorske obaveze koje odrađuje na Veleučilištu, Poljičak je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika, a nerijetko na svome Facebook profilu objavljuje statuse, podsjeća na neke važne datume te piše zanimljive informacije o povijesti Šibenika. 

Odgovori