HŽ za blagdane nudi ogromne popuste na povratne karte do Zagreba i Splita

Ako želite posjetiti dva najveća hrvatska grada u periodu adventa, imajte na umu i da je HŽ snizio cijene karata, za vikende u periodu od 26. studenog do 8. siječnja.

foto: YouTube

Popuste mogu koristiti svi na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova u unutarnjem prijevozu na udaljenostima većim od 25 kilometara. 

Za advent samo jeftino: Povratne autobusne karte i do 46 kuna

Postupak i popust za Zagreb

Naravno ne mora baš advent biti razlog vaše putešestvije u Zagreb, ali za popust to trebate istaknuti kao svrhu putovanja pri kupovini karte.

Prije povratka trebate prijevoznu kartu na poleđini ovjeriti pečatom u Putničkoj službi na 1. peronu zagrebačkoga Glavnog kolodvora.

Ti postupci bit će vam dovoljni da u spomenutom periodu (od 26. studenog do 8. sriječnja) u Zagreb otputujete vikendom uz 40% popusta na povratna putovanja u unutarnjem prijevozu na udaljenostima većim od 25 kilometara.

ZET za blagdane svima poklanja 21 dan besplatne vožnje

Za kartu prema Splitu 50% popusta!

Postupak ostvarenja popusta za putovanje vlakom prema Splitu je sličan, s tim da su cijene karata još više snižene.  

Za odlazak na Advent u Splitu HŽ Putnički prijevoz od 25. studenoga do 8. siječnja daje 50% popusta na povratna putovanja sa svih stajališta u Hrvatskoj.

Odlučite li se za putovanje vlakom, ne zaboravite ovjeriti karte na info-pultu Turističke zajednice grada Splita na Rivi radnim danom od 9.00 do 16.00, a subotom od 9.00 do 13.00 sati. Nakon toga karte će se do 22.00, kao i nedjeljom i blagdanom od 6.00 do 22.00 sati ovjeravati na blagajni kolodvora Split.

Za kraj istaknimo da se za putovanja do Zagreba i Splita, popustom mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja s kolodvora Slovenskih željeznica. Oni do obje destinacije ostvaruju 40% popusta na povratne karte.

Odgovori