Novogodišnji tulumi na koje još stignete otići

Došlo je i to vrijeme – darovi su se podijelili, lažirali smo osmjehe za 30 pari čarapa koje su nas dočekale pod borom, bakalar će se jesti tri dana za redom i ozbiljno razmišljamo o odlasku u teretanu. E, a što je s Novom? Još ne znate gdje ćete ali ne možete si dopustiti da vam novogodišnje fotke na Fejsu opet budu s neoduševljenim kućnim ljubimcem? Donosimo vam popis najluđih novogodišnjih tuluma u glavnom gradu na koje se još stignete ubaciti.

foto:srednja.hr

Iako pitanje ‘Gdje ćeš za Novu’ provokatori postavljaju još u rujnu, većina se odlučuje u zadnji tren. Ako ste među takvima i ako ćete ulazak u 2017. proslaviti u Zagrebu, evo vam nekoliko prijedloga.

1. Nova godina u KSET-u

Klub studenata elektrotehnike ima višegodišnje iskustvo u organizaciji genijalnih tuluma pa vam tako po tko zna koju godinu za redom nude ALL INCLUSIVE doček nove godine uz njihove vlastite DJ-e. Paket uključuje neograničene količine pića i ića, koktele, ponoćni šampanjac uz konfete i garanciju da ćete se sjećati samo dobrih trenutaka. Karte možete kupiti u KSET-u

Facebook event

2. Nova 101 godina

Petu godinu za redom Yem kolektiv i Radio 101 organiziraju jedan od najvećih dočeka u gradu u Tvornici Kulture. Svake godine broj posjetitelja premaši 1000 tako da čak i ako nemate s kime ići, nećete biti sami. U Velikom pogonu vas očekuje selekcija hitova za uplesati se u još jednu godinu novih odluka – Glazbeni buchqrish će puštati selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas. Mali pogon će se preimenovati u “We Bet U Look Good On The Dancefloor”, a okupirat će ga najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina. Za peti doček nude vam pojedinačne i grupne ulaznice kojih će biti i na sam dan dočeka na ulazu.

Facebook event

3. Di ćeš za Novu?

U koji ćemo klub? Pa u Klub. U Hatzovoj 9 vas čekaju ekipa iz TMO-a koji će uz Mixtape – mješavinu popa, rnba, hip-hopa, lagane elektronike i “svačega plesnoga” puštati i best of Take me out! glazbe (“indie HITOVI od ko zna kad do danas”). Kapacitet Kluba je 200 duša, a ulaznice se nalaze na Entriu. Na ulazu vas očekuje piće dobrodošlice.

Facebook event

4. Tooloomeeshka Nova 2017.

Kolektiv Tooloomeeshka vam nudi svoju verziju all inclusive dočeka 2017. u nadi da neće biti grozna kao 2016. U klubu Azyl u Ilici 24 od 22 sata čeka vas “cuge koliko ti grlo dopusti” i šampanjac u ponoć uz zlatnu sredinu između kućnog tuluma i “gro bagre partija”. Ovu godinu ćete ispratiti uz house, rnb, trash i mainstream glazbu. Ulaznica ima još ograničen broj, a možete ih kupiti u Rockmark music shopu.

Facebook event

5. Močvarna Nova godina – ŠTALA by DJ Mario Kovač

Već dobro poznata kombinacija, klub Močvara i DJ Mario Kovač nude vam klasični ulazak u novu godinu. Ples do jutra uz “nadrealne glazbene kolaže koji pokrivaju sve stilove glazbe kombinirajući klasiku s klasičnim rockom ali i trash zajebancijama koje dodaju ulje na vatru vaše zabave” i piće po prihvatljivim cjenama. Na nasipu uz Savu partijat ćete dok vam stopala ne otupe, a možda i duže. Ulaznice možete kupiti u
Močvari, Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Facebook event

Odgovori