Kotiga najavio spektakularnu Potjeru u četvrtak

Lovac u popularnom kvizu Potjera, Dean Kotiga, na svom je Facebook profilu najavio spektakularnu emisiju ovoga četvrtka. Navodno će padati rekordi koje ‘nismo mogli ni sanjati’.

foto: Facebook

– Sad bez šale, ovo lajkajte, šerajte i razglasite kako spada: u četvrtak 24.3. padaju rekordi, i to takvi da niste mogli ni sanjati – nešto što se još nije desilo u ove tri sezone i 350 (!) emisija, a i pitanje kad će opet tako skoro. Pa nek se pročuje i ne propusti, napisao je Kotiga u Facebook statusu.

Inače, još nije poznato hoće li se, i kada u Potjeru vratiti drugi popularni lovac Mirko Miočić. Legendarni kvizaš zbog zdravstvenih je problema prisiljen uzeti predah od snimanja novih emisija. Kao moguća zamjena spominje se Krešimir Sučević Međeral.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Sad bez šale, ovo lajkajte, šerajte i razglasite kako spada: u četvrtak 24.3. padaju rekordi, i to takvi da niste mogli…

Posted by Dean Kotiga on 21. ožujka 2016

Odgovori