Pogledajte trailer za novi film iz svijeta Harry Pottera!

Svi čije je djetinjstvo službeni bijeg od stvarnosti imalo u svijetu čarobnjaka, metloboja, živih slika i čokoladnih žaba u kojem je glavni junak bio Harry Potter, uskoro bi ponovno mogli doći na svoje. Novi nastavak sage o omiljenom teen čarobnjaku nije na obzoru, ali je zato tu jedna potpuno nova priča iz ovog magičnog svijeta.

YouTube screenshot

J.K.Rowling izdala novu priču o liku iz 'Harry Pottera'

‘Fantastic beasts and where to find them’ novi je film za koji je scenarij napisala najpoznatija dječja spisateljica i bezjačka majka Harryja Pottera, J.K. Rowling. Radnja se događa u svima poznatom svijetu Harry Pottera, par desetljeća prije rođenja legendarnog čarobnjaka.

Film bi se u kinima trebao pojaviti u studenom ove godine, a može se pohvaliti sjajnom glumačkom postavom koju predvode oskarovac Eddie Redmayne, Ezra Miller i Collin Farrell.

Kako sve to izgleda, možete pogledati u traileru koji je u 13 sati pogledalo čak pet milijuna ljudi!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Fantastic Beasts – Teaser Trailer

It’s here! Check out the teaser trailer for #FantasticBeasts and don’t miss all the magic in theaters this November.

Posted by Fantastic Beasts Movie on 10. travnja 2016

Odgovori