Trojac uvjerljivom partijom osvojio rekordan iznos u novoj sezoni Potjere!

Sinoćnja Potjera bila je unosna za tročlanu ekipu koja je uspjela stići do završne Potjere. Naime, kovinotokar Srećko, diplomirani ekonomist Filip te diplomirani politolog Hrvoje, uspjeli su obraniti 138.500 kuna i tako svaki otići kući ‘teži’ za nešto više od 46 tisuća kuna.

Screenshot: HTV

Stvari nisu izgledale tako idilično na samom početku. Kapetana momčadi Igora, odmah je Dean Kotiga izbacio u igri na ploči.  No, potom je uslijedio preporod.

‘Kapetansku vrpcu’ je preuzeo 49-godišnji kovinotokar iz Črečana te u brzopoteznoj minuti skupio šest točnih odgovora pa ih nakon toga lakoćom i obranio u igri na ploči.

Zatim je red došao na Filipa, 56-godišnjaka iz Splita. U brzopoteznoj je minuti ovaj diplomirani ekonomist skupio sedam točnih odgovora na što mu je Kotiga dao višu ponudu od 100.000 kuna.

Filip se konzulitrao s ekipom te na kraju  protiv njihovih preporuka išao na višu ponudu. U neizvjesnoj igri, gdje mu je Kotiga praktički od trećeg pitanja puhao za vrat, Filip se oduprijeo te izborio završnu potjeru.

Na kraju je nastupio Hrvoje, 28-godišnjeg diplomirani politolog, koji je emisiju začinio duhovitim dosjetkama u stihu, a onda u igri na ploči obranio 17.500 osvojenih kuna te se kao treći plasirao u završnu potjeru.

Hladan kao špricer: 18-godišnjak 'prebio' Kotigu za 100.000 kn u Potjeri

Tamo je trojac, iskazao dobru formu te odgovorio na deset pitanja, koji su uz početna tri koraka prednosti donijela ukupnih 13 stepenica, koje je Dean Kotiga trebao dostići.

Inače 13 koraka su u prošlosti lovci uspijevali stizati, ali ovoga puta Kotiga nije bio ni blizu.

Pet puta ga je ekipa vratila untrag i otklonila već pola minute prije kraja lovčeva vremena, sve dileme o pobjedniku.

Odgovori