[VIDEO] Nakon ‘Morona’ pa ‘Štucanja’ iritantni kino gledatelji dobili novu neugodnu poruku

Megazabavna poruka ‘Morrrrron’, upakirana u Bonbonovu reklamu, dugo je uoči projekcija u kino kompleksu Cinestar upozoravala gledatelje na pomisli koje se bude kod drugih, kada nekome zazvoni mobitel. Zatim je ‘Moron’ umirovljen pa je negdje u rujnu 2014. na scenu stupila reklama ‘Štucanje’, koja je istu svrhu obavljala do untrag mjesec dana. Tada na scenu stupa ‘Zvonimir’.

Ako ste u posljednjih 30-ak dana posjetili neku od kino projekcija u Cinestaru, zasigurno ste zamijetili novu upozoravajuću poruku, koja se odnosi na iritantne gledatelje, kojima za vrijeme prikazivanja filma zazvoni mobitel.  

Zašto su baš kokice sinonim za grickalice u kinu?

Prvo je tu funkciju obavljala Bonbonova reklama ‘Moron’, koja je dugo izmamljivala osmijehe na lica posjetitelja, istovremeno ispunjavajući odgojnu svrhu.

U rujnu 2014. ju je zamijenilo ‘Štucanje’, koje nije doseglo popularnost prethodnika, iako je u ovaj propagandni spot uloženo kudikamo više truda u produkciji.

Sa Zvonimirom se spomenuti teleoperater ponovno vratio na minimalizam, a ako još niste vidjeli taj uradak, imate to priliku učiniti ispod teksta.

Prema mišljenjima novinara portala srednja.hr, Zvonimir je najmanje interesantan od sva tri dosadašnja spota.

U komentarima nam napišite, koji je vama najbolji.

Odgovori