[FOTO] Ovo je najzgodniji profesor matematike na svijetu

Matematika je ionako predmet koji stvara dosta poteškoća učenicima, a da ga predaje ovaj mladi profesor, vjerojatno bi pažnja, osobito učenicama, bila još manje usmjerena na gradivo. No studentice na uglednom University Collegeu London (UCL-u), morale su se s time nositi. Naime, matematiku im je predavao 25-godišnji profesor Pietro Boselli, koji je se uz aritmetiku i geometriju bavi i modelingom. Zbog potpune posvete potonjoj karijeri, odlučio je napustiti spomenutu obrazovnu ustanovu prošle godine.

Foto: Instagram

Zgodan profesor ili profesorica, nerijetka su učenička i studentska fantazija. No da se sanjarenja i maštarije ponekad ostvare, najbolje znaju studentice University Collegea London. Naime matematiku im je sve do lipnja prošle godine predavao mladi profesor Pietro Boselli, koji se bavi i modelingom, piše Elite Daily.

I zgodan i pametan: Mladi top model (23) obranio titulu svjetskog prvaka u šahu

Premda bi mnogi očekivali da je ovaj markantni mladić to razglasio na sva zvona, situacija je sasvim suprotna. Dok je radio na UCL-u, nije spominjao kako kruh zarađuje i naslikavajući se u polugolom izdanju za časopise.

Međutim, student Arief Azli je listajući po Instagramu slučajno naletio na foto zapise iz druge karijere svoga profesora. Vidjevši ih, odlučio je ‘raskrinkati’ Bosellia.

Kao što smo spomenuli zgodni profesor je napustio UCL i posvetio se potpuno poziranju ispred foto-objektiva, ali zainteresirane učenice ga mogu pokušati putem društvenih mreža kontaktirati za instrukcije.

Možda u fušu i pristane pomoći oko algoritama i jednadžbi.

Foto: Facebook Arief Azli

Odgovori