Hit jakna s gradskih ulica: Jeste li ju već primjetili na špici?

Sjećate li se zimskih jakni maslinaste boje koje su prije nekoliko godina postale apsolutni modni hit na svim gradskim ulicama? E pa sad su te iste jakne od ove godine dobile dodatni detalj kojega je jednostavno teško ne primjetiti. Riječ je naime o ogromnoj krznenoj kapuljači. I to ne bi bilo ništa sporno da se ne radi o kapuljači u kričavo rozoj boji za kojom su pomahnitale mnogobrojne moderne djevojke.  

Foto: Pinterest

Svi smo ih mrzili u maminom ormaru, a danas vlada prava ludnica za takvim haljinama

Gotovo da nema osobe koja parku s rozom kapuljačom dolaskom hladnijih dana nije uočila na gradskim ulicama. Popularna parka dolazi u dvije varijante pa se tako neke djevojke odlučuju za jedno bojnu maslinasto zelenu jaknu, dok one malo hrabrije volumiziranu kapuljaču nose na military look modelu. 

Kako to i obično biva, novi modni trend među djevojkama ponovno je podijelio mišljenja mnogih. I dok su jedni (poput djevojaka koje su vlasnice iste u ormaru) oduševljeni zato što tmurne zimske dane mogu ‘začiniti’ ovom efektnom jaknom, drugi se ismijavaju pobornicama tog trenda pa je tako hit parka dobila i svoju memu: ‘Zato što nosite zelene jakne s pink krznom, zato ste i same’.

Bilo kako bilo, nesumnjivo je da se ovaj model jakne debelo uvukao u ormare mnogih trendseterica, a jedno je sigurno, sviđale se one nama ili ne, u njima definitvno nećete proći nezapaženo. 

Odgovori