Nagrađujemo vas s dva upada na koncert Kandžije i Golih žena u Tvornici

Osječki reper Kandžija i Gole žene objavili su krajem prošle godine hvaljeni album ‘Nema labavo’, a u subotu 12. ožujka će ga zajedno s netom objavljenim istoimenim singlom, predstaviti koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture. Za vas imamo i dva upada, a sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje.

Foto: PR

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album „Nema labavo“, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl „Đuro“. Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja -„Nema labavo“. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture.

[Anti-intervju s Dječacima] Simpatični trojac o Nives Celzijus, marihuani i ostalim porocima

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa.

Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za „Nema labavo“ pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gospođu Vesnu Mimicu. (dugogodišnja suradnica HTV-a za tematiku vježbanja i plesne koreografije nap. a.).

– Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi. ” – Kandžija
Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ – novi videospot s jednom od pjesama s albuma „Nema labavo“. Uvodni dio činila je „Preuvjerljiva tamburica“, a ovog tjedna nam stiže i ‘Teretana Session’ video za novi singl – „Nema labavo“.

O ‘Teretana Sessionu’ Kandžija otkriva: “Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide.

Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći – hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila.

Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze.”

U Velikom pogonu Tvornice kulture Kandžija i Gole žene nastupit će u subotu 12. ožujka.

Dijelimo dva upada za ovaj koncert, a za njih trebate odgovoriti na sljedeće nagradno pitanje:

Koji su festival urbane glazbe i kulture prošle godine Kandžija i Gole žene najvjerojatnije zauvijek zatvorili svojim nastupom?

Svoj odgovor s imenom i prezimenom pošaljite na nagradna@srednja.hr. Dva sretnika osvojit će propusnice za koncert.

Za ostale, ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kuna.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Aquarius CD shop, Varšavska 1

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Odgovori