Objavljujemo dobitnike ulaznica i točnu satnicu nastupa na Brucošijadi FER-a

Organizatori Brucošijade FER-a su objavili točnu satnicu nastupa muzičara, koji će zabavljati studente na najvećem tulumu dobrodošlice u državi.

Zidovima FER-a odzvanjat će zvuci 16 izvođača, a za to će biti zaslužni kultni Pips, Chips & Videoclips, bizarni i provokativni rockeri Let3, jedna od rijetkih MC-a u regiji Sassja, hip hop poslastica Kandžija i Gole žene, donositelji tvrdog zvuka Otrovna Kristina, zagrebački reperi High5, niški dvojac duhovitih i britkih stihova Stereo Banana, electro-rock duo Plastic Knives, najveći ulični ansambl JeboTon Ansambl, electro/punk-rock/eksperimentalni ROLO i pobjednici na posljednjem KSET-ovom programu nezavisnih bendova Čuješ?! From Another Mother. Osim njih, tu su i Kurve sa svojim galopirajućim punkom, Rochelle Rochelle koji će svima vratiti vjeru u rock ‘n roll, te Kotlovnica, BLAW:BLAW i Bipiem za ljubitelje electro i bass scene.

Da biste se mogli organizirati na ovoj Brucošijadi te popratiti sve što vas zanima na tri stagea, ispod možete pogledati satnicu nastupa, kao i tlocrt zgrade FER-a, na kojemu su označene ključne lokacije.  

Raspored nastupa / Tlocrt

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Što se tiče nagradnih ulaznica, da smo ih imali 50 bilo bi premalo, obzirom na broj vas koji ste nam se javili. No, imali smo samo dvije te smo ih slučajnim odabirom odlučili dati Elviri Podić i Eleonori Moslavac, koje su ponudile traženi odgovor Šaban Šaulić.

Ostali ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, Studentskom Centru u Zagrebu (11-17h) te KSFF-u na Filozofskom fakultetu (11-17h).

S obzirom na brzinu prodaje ulaznica, organizatori poručuju da svoju nabavite što prije. Kako sada stvari stoje, postoji vjerojatnost da ulaznice po cijeni od 80 kuna, neće biti moguće kupiti na sam dan Brucošijade.

Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

Najzanimljivije detalje s prošlogodišnje Brucošijade FER-a pogledajte u velikoj fotogaleriji, a video prilog Brucošijade FER-a iz 2014. pogledajte ispod.

Odgovori