Teen zvijezda ‘Moderne obitelji’ oduševila svojim pjevačkim talentom

Glumica Sarah Hyland poznata je po ulozi u planetarno popularnoj seriji Moderna obitelj, gdje tumači mladu djevojku koja je najmanje inteligentna u svojoj obitelji, ne uspijeva završiti fakultet i nikako da iseli iz obiteljske kuće. No, u stvarnom je životu Sarah potpuna suprotnost. To, osim glumačkog, dokazuje i njen glazbeni talent kojeg je pokazala u coverima nastalim u suradnji s poznatim YouTube bendom Boyce Avenue.

Screenshot: YouTube

Sarah Hyland rođena je u New Yorku 1990. godine, gdje je i završila Professional Performing Arts School. Prvu manju glumačku ulogu igrala je sa samo sedam godina, u filmu Private Parts. Uslijedilo je još nekoliko manjih uloga u filmovima Annie i Blind Date. Ipak, svjetsku slavu Sarah je stekla po ulozi luckaste i ne baš bistre Hayley iz američkog sitcoma Moderna obitelj.

Mrak party Muzičke i Dramske akademije u Tvornici: Glazbu puštaju dva poznata glumca

Iako u seriji ne uspijeva završiti studij i u svojoj obitelji je najmanje inteligentna, u stvarnom je životu ova mlada glumica pravi talent. Naime, osim što izvrsno glumi, nedavno je otpjevala fantastičan cover pjesama ‘Don’t Wanna Know’ grupe Maroon 5 i ‘Closer’ The Chainsmokersa i Halseyja. Coveri pjesama nastali su u suradnji s poznatim bendom Boyce Avenue koji je planetarnu slavu stekao putem svog You Tube kanala.

– Ona je glumica, ali trebala bi snimiti debitantski album ili nešto. Ne možemo dopustiti da ovakav glas bude uzalud potraćen, samo je jedan u moru pozitivnih komentara. Bilo je i zabavnih, poput onog da su Claire i Phil, njeni roditelji u seriji Moderna obitelj, konačno ponosni na nju.

Kako zvuče izvedbe ove talentirane mlade glumice koje su u samo par tjedana skupile preko 27 milijuna pregleda, poslušajte sami.

Odgovori