[VIDEO] Mia Negovetić (13) izvedbom raznježila Ameriku: Sad joj je samo nebo granica

Mia Negovetić je Riječanka kojoj su granice Hrvatske već s 13 godina postale tijesne. Šira ju je javnost upoznala kada je pjevala na vojnom mimohodu, u sklopu proslave 20-godišnjice Oluje, a zatim je uvjerljivo pobijedila na RTL-ovu muzičkom showu ‘Zvjezdice’. Da su svi ti njeni uspjesi više nego zapaženi, dokazao je poziv u SAD, gdje je gostovala u showu Little Big Shots te tamo raznježila široku auditorij izvedbom Beyonceine pjesme ‘Listen’, koja ima veliku simboliku, obzirom da je to bila prva velika Mijina uspješnica.

Screenshot: YouTube

Vrlo gledani NBC-ev show Little Big Shots, koji vode popularni Steve Harvey i Ellen DeGeneres, ugostio je 13-godišnju Riječanku Miju Negovetić, koja je već do sada svojim scensko-muzičkim nastupima, pokazala da je spremna za velike stvari. 

Upoznajte 13-godišnjakinju koja je izvela himnu na mimohodu

Mnogi su bili istovremeno začuđeni i dirnuti, njenom besprijekornom izvedbom ‘Lijepe naše’ na vojnom minohodu koji se održao u sklopu obljetnice ‘Oluje’, a u muzičkom showu ‘Zvjezdice’ prošetala se, uvjerljivo stigavši do pobjede.

Da njen glas poput magneta osvaja publiku, potvrdilo je i njeno gostovanje u SAD-u u spomenutom showu.

Naime, Beyonceina pjesma ‘Listen’, u interpretaciji Mije Negovetić popraćena je velikim ovacijama te istaknuta kao jedan od najvažnijih momenata Little Big Shotsa.

Mia je na kraju uz obilje suza, istaknula kako je jako uzbuđena te da ne može vjerovati što se događa, na što je Steve samo dodao “U Hollywoodu si! Uspjela si!’.

Pogledajte njen nastup kojim je krenula u osvajanje SAD-a. Ovakvu ambasadoricu u najsnažnijoj zemlji svijeta, samo smo si mogli poželjeti.

Odgovori