[VIDEO] Evo što profesori misle o nama, a ne smiju reći

Što sve učenicima kroz glavu prolazi za vrijeme predavanja nije nikakva tajna. Naprotiv, postoje brojne internetske stranice na kojima učenici rado izmjenjuju svoje stavove o profesorima i to često u obliku šaljivih videa, animacija itd. No, što je s profesorima? I oni imaju mišljenja o svojim učenicima, no ne smiju ga često iskazati. A kako to izgleda kada napokon dobiju priliku da se izraze…

Screenshot

Kako učenici razmišljaju o svojim profesorima, rado će pokazati i to na različite načine, a pritom će se i dobro nasmijati. No ono što rijetko imamo prilike saznati, jest kako profesori razmišljaju o svojim učenicima – kako bi reagirali da mogu i što bi sve izgovorili, kada bi za to imali prilike. 

A kako im se rijetko ukaže prilika da izraze svoje mišljenje, profesori su nas odlučili pustiti u svoje glave i na taj nam način dati uvid u svoja mišljenja. Biti barem na nekoliko trenutaka u cipelama nekog profesora zaista nije lako, a pogledajte u videu u nastavku kako profesori (burno) izražavaju svoje mišljenje!

Odgovori