Pretraga

Aleksandar Stanković se vraća na fakultet: Sumnjamo da će se vratiti i ove kovrčave vlasi iz studentskih dana

A- A+

Aleksandar Stanković će biti gost Sveučilišta Sjever, gdje će održati predavanje na temu “Kako biti novinar u oskudna vremena?”. Svi zainteresirani za predavanje, mogu poslušati Stankovića u petak 8. lipnja 2018. godine u 17 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica (dvorana A108).

Poznati voditelj i urednik HRT-ove emisije, talk-showa Nedjeljom u dva, inače po struci diplomirani pravnik, u interaktivnom razgovoru sa studentima novinarstva, razgovarat će o stanju u profesiji te u razgovoru otkriti kako je biti novinar u oskudna vremena.

Izdvojeni članak

[FOTO] Aleksandar Stanković nekada davno kao student… i s kosom

Osim što je voditelj, Aleksandar Stanković je i autor nekoliko zbirki pjesama i zbirke kratkih priča pod nazivom Sto faca i Aca te putopisac serijala Vjetar u kosi, kojeg će u sklopu predavanja predstaviti studentima i ostalim zainteresiranima.

Inače, Stanković se u svojim emisijama, a i u naslovu spomenutog putopisnog serijala, nerijetko šali sa svojim nedostatkom kose pa je tako svojevremeno bivšem ministru znanosti i obrazovanja Predragu Šustaru rekao da mu je idol, barem što se tiče frizure.

A s obzirom da se radi o Stankovićevom povratku na studij, premda ne u ulozi studenta, nego gosta predavača, mi smo se odlučili prisjetiti jedne fotografije iz Stankovićevih fakultetskih dana, kada je kosa bila kudikamo bujnija.

Kao što možete vidite, danas voditelj HRT-a, a tada student Pravnog fakulteta u Zagrebu, imao je neku kombinaciju frizure Predraga Šustara i Borisa Leinera, s kojom ga je zapravo jako teško zamisliti.

Za kraj dodajmo da će moderator na Stankovićevu predavanju u Koprivnici biti Zoran Simić, glavni urednik nekadašnjeg omladinskog lista Polet i predstavnik nakladničke kuće V.B.Z.

Aleksandar Stanković se vraća na fakultet: Sumnjamo da će se vratiti i ove kovrčave vlasi iz studentskih dana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap