Pretraga

Prijavite se na najzabavnije kvizaško natjecanje u državi: Prvenstvo Hrvatske za mješovite parove

A- A+

U organizaciji Hrvatskog kviz saveza po četvrti puta će se 10. ožujka održati Prvenstvo Hrvatske za mještovite odnosno žensko-muške parove. Mjesto radnje je prvi kat Studentskog centra Zagreb, a kako u svome priopćenju opisuju organizatori ovo je ‘u svijetu jedinstveno i po riječima mnogih natjecatelja najzabavnije kvizaško natjecanje’.

Branitelji titule -Marijana Jakovašić i Dean Kotiga/ izvor: Facebook stranica Hrvatskog kviz saveza

Natjecanje se dakle održava 10. ožujka u 15 sati, a kviz će se sastojati od 84 pitanja podijeljenih u 7 kategorija po 12 pitanja.

Kategorije su povijest, sport i igre, znanost i fizički svijet, pop kultura, visoka kultura, društvo te lifestyle.

Tandem s kojim se ne želite susresti na Prvenstvu mješovitih parova – Petra Lypolt i Krešimir Sučević Međeral / izvor: Facebook stranica Hrvatskog kviz saveza

Izdvojeni članak

Ove ste kvizove najviše puta rješavali u 2017. godini

Nakon tih 84 pitanja (svako se boduje s 0 ili 1 bod) dobit će se poredak, a u slučaju izjednačenja odlučivat će 1) najlošija kategorija 2) najbolja kategorija 3) druga najbolja kategorija itd.

Nakon toga igra se finale u koje ulazi prvih 5 parova i gdje se odgovara na još 42 pitanja po ubrzanom tempu od 30 sekundi za odgovor. Bodovi iz prvog dijela se prenose i u finalu se također svako boduje s 0 ili 1 bod.

Branitelji naslova su Dean Kotiga i Marijana Jakovašić.

Kotizacija je 60 kuna po paru ili 30 po igračici/igraču. Iz HKS-a preporučuju da uplatu izvršite prije natjecanja za oba člana para odjednom, na IBAN saveza HR4823600001102396067

Za natjecanje se prijavljujete na ovoj poveznici.

Prijavite se na najzabavnije kvizaško natjecanje u državi: Prvenstvo Hrvatske za mješovite parove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap