Pretraga

Zagrebačka gimnazija daje slobodan dan cijelom razredu, no za to moraju obaviti jedan zadatak

A- A+

Brojne škole ovih predbožićnih dana organiziraju razne humanitarne događaje. Izvrsna je to prilika da učenici pokažu svoje veliko srce i u praksi nauče važnost društveno odgovornog ponašanja. Već tradicionalno i XVI. gimnazija Zagreb organizira svoj Božićni sajam. Ono što je posebno jest da će najbolji razredi biti nagrađeni, ni manje ni više nego – slobodnim danom!

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Posjetitelji Božićnog sajma XVI. gimnazije Zagreb kući se neće vratiti gladni, ako je suditi prema prethodnim godinama. Sajam se organizira ovoga petka, 14. prosinca, od 17:30 do 20 sati, a na njemu će učenici prodavati domaće kolačiće, bezalkoholne napitke poput čajeva, ali i poneke rukotvorine.

Izdvojeni članak

U zamjenu za malo krvi sutra u SC-u dobivate besplatan ručak

Sajam je humanitarnog karaktera, a uz to mu je ove godine dodana i obrazovna dimenzija. Neke od tema koje su zadane razredima su ‘Mandušo zagrabi’, ‘Licitarsko srce’, ‘Gospon Fulir kod Žnidaršića’ i ‘Božićne popevke’.

Sajam će se održati u prizemlju i podrumu škole, a maturanti će biti zajedno u dvorani za tjelesni odgoj. Velika zanimljivost ovoga Sajma nagrada je koja očekuje najbolje razrede. Naime, razred čije će prodajno mjesto biti najoriginalnije i razred koji najviše zaradi prodajom svojih proizvoda dobiva – jedan slobodan dan!

– Nadamo se da ćemo se i ove godine lijepo i dostojanstveno,u zajedništvu i slozi proveseliti te se malo i opustiti za predstojeće blagdane, poručuju iz XVI. uz lijepe želje za nadolazeće blagdane.

Najnovije informacije o Božićnom sajmu možete pratiti na Facebook stranici događaja.

Zagrebačka gimnazija daje slobodan dan cijelom razredu, no za to moraju obaviti jedan zadatak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap